Husmaling - Spar op til 50% på maling til hus

" Professionelt og fantastisk service "

Har anvendt firmaet både privat og arbejdsrelateret. Har både bestilt maling efter farvekoder og sendt bildele til farveanalyse op til HC og de har ramt rigtigt hver gang. De sælger nogle af de bedste kvalitetslakker som jeg b.la har brugt til veteranbiler og større bygningsdele. God online mulighed med billig/gratis og hurtig levering men også en helt fantastisk flot og stor malerforretning hvis man er på de kanter. Kommer nok aldrig til at handle maling andre steder end HC. Kan varmt anbefales.

- Claus, Sønderborg

Hvordan males allerede malede vinduer?

Begynd med at gøre underlaget rent. Fjern støv, snavs og fedtpletter fra underlaget med JOTUN HUSVASK. Det er vigtigt at fjerne sæberesterne, når du er færdig med rengøringen; brug derfor rent vand til dette.

Husk at mattere underlaget med sandpapir for at sikre god vedhæftning for den efterfølgende behandling - og husk at fjerne slibestøvet, når du er færdig. Evt. sømhuller og ujævnheder spartles med JOTUN SPARTEL TIL TRÆ. Slib underlaget for at fjerne overskydende spartel og fjern slibestøvet.

Sådan maler du vinduer

Hvordan males allerede malede vægge?

Begynd med at gøre underlaget rent. Fjern støv, snavs og fedtpletter fra underlaget med JOTUN HUSVASK.

Det er vigtigt at fjerne sæberesterne, når du er færdig med rengøringen; brug derfor godt med vand til dette. Husk at mattere underlaget med sandpapir for at sikre en god vedhæftning for den efterfølgende behandling.

Husk at fjerne slibestøvet bagefter, så du er sikker på, at underlaget er rent, fast og tørt.   

Sådan maler du dine vægge