Erfaring med HC Farver? Se kunders anmeldelser her

Alt gik faktisk som det skulle ;-)

Af: Mikkel Asping - 23/01/2018

Det gik helt fint, med GLS pakkeshop. Jeg kan ikke sige andet ...

Se svar her:

Hej Mikkel

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak for din anmeldelse - den er vi rigtigt glade for - dejligt, at høre, at alting er gået som det skulle :-)

Luk anmeldelse igen

Hurtig levering og god service.

Af: Micha Andersen - 23/01/2018

Hurtig levering og god service....

Se svar her:

Hej Micha

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak for din anmeldelse - den er vi bare rigtigt glade for :-) Dejligt, at høre, at alting gik som det skulle :-)

Luk anmeldelse igen

Umulig at slibe i....

Af: Peter Krogh Kristensen - 19/01/2018

Kære HC Farver. :) Jeg købte for nylig en 2k grunder inde hos Jer på spray dåse. Jeg vil gerne dele anmeldelsen i 2. Service, Kundevenlighed m.v. fortjener 5 stjerner. I BURDE have oplyst, at grunderen blev / var gummiagtig, og fuldkommen umulig at slibe i - man sleb simpelth...

Kære HC Farver. :) Jeg købte for nylig en 2k grunder inde hos Jer på spray dåse. Jeg vil gerne dele anmeldelsen i 2. Service, Kundevenlighed m.v. fortjener 5 stjerner. I BURDE have oplyst, at grunderen blev / var gummiagtig, og fuldkommen umulig at slibe i - man sleb simpelthen i et stykke viskelæder. Sådan føltes det. Så ned i en sandblæsekabine, og afsted til en rigtig autolakerer. :) Venlig hilsen, Peter Kristensen.
Vis hele teksten Se svar her:

Hej Peter

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Tak for din anmeldelse og gode konstruktive kritik. Jeg er ked af, at høre, at du ikke har haft en speciel god oplevelse med vores 2k epoxy primer. Vi har hertil morgen selv prøvet, at sprøjte produktet ud - Vi lavede 2 prøver en hvor vi aktiverede hærderen ved, at "trække spltten " helt ud og dreje rundt 360 grader og en prøve hvor vi kun drejede rundt i splitten. Vores erfaringer med den hvor hærderen ikke blev aktiveret er ligesom din oplevelse, hvorimod den prøve hvor vi aktiverede hærderen - var hård i overfladen og nemt, at slibe i. Herefter talte vi med vores konsulent fra Motip om problemstillingen og han kunne bekræfte, at det kunne lyde som om hærderen ikke var blevet aktiveret eller der kan have været for koldt i påførings tidspunktet. Endnu en gang vil jeg gerne beklage din oplevelse med produktet, men er glad for, at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Luk anmeldelse igen

Meget profesionelle, service i topklasse.

Af: Henrik Jepsen - 16/01/2018

Meget god service ...

Se svar her:

Hej Henrik

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi bare super glade for :-) Det er super dejligt, at høre, at du har haft en god oplevelse på vores hjemmeside :-) Vi håber, at "se" dig igen.

Luk anmeldelse igen

Alt gik som det skulle

Af: Ann lønholdt - 16/01/2018

Har fået et nyt knæ og søgt efter puder til at beskytte min knæet i haven. Glæder mig til at prøve (om nogle måneder) om de kan bruges. Jeg er 75 har nu 2 metal knæer og normalt går man ikke på knæer, men det VIL jeg. ...

Se svar her:

Hej Ann

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Tak for din anmeldelse og for din positive historie. Vi må krydse finger for, at det snart bliver havevejr igen.

Luk anmeldelse igen

alt var super

Af: Claus Vinther - 16/01/2018

alt var super ...

Se svar her:

Hej Claus

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak for din flotte anmeldelse - det er dejligt, at høre, at alting er gået som det skulle. Vi håber at se dig igen på HCFarver.dk

Luk anmeldelse igen

gode prudukter, hurtig service, jeg anbefaler jer.

Af: Anders Hoffmann - 09/01/2018

Jeg har kun købt autolak og fælglak . begge resultater er top. Jeg glæder mig til næste project, da jeg skal male min speedbåd. ...

Se svar her:

Hej Anders

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak for din super flotte anmeldelse. Super fedt, at høre, at det hele er gået rigtigt godt :-) Du må endelig sige til hvis du har spørgsmål til hvilken maling du skal bruge til din båd :-)

Luk anmeldelse igen

Hurtigt og perfekt

Af: Helle Holm Hansen - 09/01/2018

Hurtig og god service på trods af juletravlhed. Mine varer var pakket godt ind, og de var lige som forventet :)...

Se svar her:

Hej Helle

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak for din flotte anmeldelse :-) Det er dejligt, at høre, at din pakke kom hurtigt og sikkert frem :-) Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til dit næste projekt.

Luk anmeldelse igen

Hurtig levering, alle varer tip top.

Af: Hanne Lønskov - 09/01/2018

Rimelige priser og super varer....

Se svar her:

Hej Hanne

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

1000 tak for din flotte anmeldelse den er vi bare super glade for :-) Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til dit næste projekt :-)

Luk anmeldelse igen

Dejligt hurtig levering

Af: Katharina Schlein - 09/01/2018

....

Se svar her:

Hej Katharina

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak for den flotte anmeldelse:-) Dejligt, at høre, at alting er gået som det skulle :-)

Luk anmeldelse igen

Hvordan maler man møbler?

Begynd med at gøre underlaget rent. Fjern støv, snavs og fedtpletter fra underlaget med JOTUN HUSVASK. Det er vigtigt at fjerne sæberesterne, når du er færdig med rengøringen; brug derfor godt med vand til dette.

Hvis du skal male ubehandlet træ, så husk at slibe overfladen bagefter for at fjerne de træfibre, der har rejst sig under rengøringen. Fjern disse fibre og slibestøvet, når du er færdig, så du er sikker på, at underlaget er rent, fast og tørt. 

Læs hele guiden her
Room 1

Hvordan males allerede malede vinduer?

Begynd med at gøre underlaget rent. Fjern støv, snavs og fedtpletter fra underlaget med JOTUN HUSVASK. Det er vigtigt at fjerne sæberesterne, når du er færdig med rengøringen; brug derfor rent vand til dette.

Husk at mattere underlaget med sandpapir for at sikre god vedhæftning for den efterfølgende behandling - og husk at fjerne slibestøvet, når du er færdig. Evt. sømhuller og ujævnheder spartles med JOTUN SPARTEL TIL TRÆ. Slib underlaget for at fjerne overskydende spartel og fjern slibestøvet.

Sådan maler du vinduer

" Altid god service og hurtig levering "

Har brugt HC Farver on-line mange gange og har kun haft gode oplevelser. Hurtig respons på mail spørgsmål og varer leveret 1-2 dage efter. Har sågar været forbi og fået målt farven på en bildel og fået dåser med hjem i rigtig farve.

- Jan Larsen