Erfaring med HC Farver? Se kunders anmeldelser her

Ok, hurtigt og korrekt levering.

Af: Torben Matthiesen - 15/11/2017

👍...

Se svar her:

Hej Torben

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak fordi du tog dig tid til, at anmelde vores hjemmeside :-) Og mange tak for de flotte ord, det er vi bare super glade for :-) Vi håber du har fået et flot resultat og, at vi vil få dig, at "se" igen til dit næste projekt.

Luk anmeldelse igen

ganske udemærket

Af: Det Ny Teater Christina - 14/11/2017

som køber af en sprøjtepistol, ville det være rart at gør opmærksom på muffen(?). der forbinder pistol til trykluften, at den skal købes samtidig med. men ellers super behandling. med venlig hilsen Christina Krøytzer Det Ny Teater...

Se svar her:

Hej Christina

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak for din flotte anmeldelse og tak for et super godt indspark :-) Vi håber du får god fornøjelse af sprøjtepistolen. Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til dit næste projekt.

Luk anmeldelse igen
Alicia overgaard

Den bedste service!

Af: Alicia overgaard - 14/11/2017

Jeg er så positivt overrasket af den service og kompetance og gode priser som HC-farver tilbyder! Jeg har anbefalet HC-farver til alle jeg kender, for den service der gives en noget udover det sædvanlige! Jeg bestilte for lidt tid siden, nogen tør-pastel blyanter fra Derwent, ...

Jeg er så positivt overrasket af den service og kompetance og gode priser som HC-farver tilbyder! Jeg har anbefalet HC-farver til alle jeg kender, for den service der gives en noget udover det sædvanlige! Jeg bestilte for lidt tid siden, nogen tør-pastel blyanter fra Derwent, for at de stod til en rigtig god pris. Da jeg havde gennemført bestillingen, blev jeg kort tid efter kontaktet via mail af HC-farver som ville rette en lille fejl som desværre var sket... da jeg læste videre, stod det at disse farver var på kampagne og at jeg selvfølgelig også skulle have dem til kampagne pris. Så der blev trukket 120 kr fra den i forvejen rigtige gode pris! Jeg var målløs!! Vilken service! Det er sjældent jeg oplever den slags service, med kunden i fokus, og jeg er selv uddannet og har arbejdet i service branchen hele mit liv! Alle stjerner til HC-farver!
Vis hele teksten Se svar her:

Hej Alicia

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

1000 tak for en super flot anmeldelse, den er vi bare rigtig glad for og mega stolt af :-) Vi er rigtig glade for, at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse på vores hjemme :-) Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til dit næste projekt.

Luk anmeldelse igen

Super service

Af: Brian nielsen / Wisecon - 09/11/2017

Hurtig levering ...

Se svar her:

Hej Brian

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

1000 tak for din flotte anmeldelse den er vi bare rigtigt glade for :-) Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til dit næste projekt.

Luk anmeldelse igen

Hurtig levering og god service ved efterfølgende spørgsmål

Af: Brøndum's fysioterapi - 06/11/2017

God service og hurtig levering ...

Se svar her:

Hej

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak for den flotte anmeldelse, det er dejligt, at du har haft en god oplevelse ved, at handle på vores hjemmeside. Vi håber, at "se" dig igen til dit næste projekt.

Luk anmeldelse igen

Alt gik som det skulle

Af: Inger Bebe Duus - 31/10/2017

Jeg kan bestille og hente, så jeg hurtigt kan komme igang med at male. ...

Se svar her:

Hej Inge

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Tak fordi du tog dig tid til, at anmelde os på HCFarver.dk og 1000 tak for de flotte ord :-) Vi ser frem til, at "se" dig igen på shoppen næste gang du skal brug maling :-)

Luk anmeldelse igen

Alt gik som det skulle :)

Af: Marianne Myr Juhl - 30/10/2017

I var supersøde til at ændre min fejlbestilling. Tusind tak for det, og så ankom varen jo 1. arbejdsdag efter bestillingen. Kun roser herfra....

Se svar her:

Hej Marianne

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

1000 tak for din flotte anmeldelse - den er vi bare super glade for :-) Dejligt, at høre, at varen kom hurtigt frem og, at alting gik lige som det skulle :-) Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til dit næste projekt.

Luk anmeldelse igen

Alt gik som det skulle

Af: Christian E. Tind Nielsen - 25/10/2017

Ingen benærkninger...

Se svar her:

Hej Christian

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi super glade for :-) Dejligt, at høre, at alting er gået som det skulle :-)

Luk anmeldelse igen
Tina Andersen

Super hurtig og venlig service

Af: Tina Andersen - 24/10/2017

Behagelig kommunikation og fint produkt...

Se svar her:

Hej Tina

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi bare super glade for. Det er dejligt, at høre, at du har haft en god oplevelse på vores hjemmeside. Vi håber, at "se" dig igen på shoppen :-)

Luk anmeldelse igen

Alt gikk som det skulle og hurtig levering

Af: Malerfirma O. Kjelsnes as - 20/10/2017

Takk for rask levering...

Se svar her:

Hej

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak fordi i tog jer tid til, at anmelde vores hjemmeside :-) Det er dejligt, at høre, at malingen nåede til Norge uden problemer. Jeg håber i får lavet en rigtig flot whiteboardvæg. Vi håber, at "se" jer igen på shoppen

Luk anmeldelse igen

Hvordan maler man møbler?

Begynd med at gøre underlaget rent. Fjern støv, snavs og fedtpletter fra underlaget med JOTUN HUSVASK. Det er vigtigt at fjerne sæberesterne, når du er færdig med rengøringen; brug derfor godt med vand til dette.

Hvis du skal male ubehandlet træ, så husk at slibe overfladen bagefter for at fjerne de træfibre, der har rejst sig under rengøringen. Fjern disse fibre og slibestøvet, når du er færdig, så du er sikker på, at underlaget er rent, fast og tørt. 

Læs hele guiden her
Room 1

Hvordan males allerede malede vinduer?

Begynd med at gøre underlaget rent. Fjern støv, snavs og fedtpletter fra underlaget med JOTUN HUSVASK. Det er vigtigt at fjerne sæberesterne, når du er færdig med rengøringen; brug derfor rent vand til dette.

Husk at mattere underlaget med sandpapir for at sikre god vedhæftning for den efterfølgende behandling - og husk at fjerne slibestøvet, når du er færdig. Evt. sømhuller og ujævnheder spartles med JOTUN SPARTEL TIL TRÆ. Slib underlaget for at fjerne overskydende spartel og fjern slibestøvet.

Sådan maler du vinduer

" Altid god service og hurtig levering "

Har brugt HC Farver on-line mange gange og har kun haft gode oplevelser. Hurtig respons på mail spørgsmål og varer leveret 1-2 dage efter. Har sågar været forbi og fået målt farven på en bildel og fået dåser med hjem i rigtig farve.

- Jan Larsen