Erfaring med HC Farver? Se kunders anmeldelser her

Alt var perfekt, lak, ekspedition og forsendelse.

Af: erling hundevadt - 21/09/2017

Hilsen Erling Hundevadt...

Se svar her:

Hej Erling

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

1000 tak for din flotte anmeldelse :-) Det er super, at høre, at alting er gået som det skulle. Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til dit næste projekt.

Luk anmeldelse igen

Nem bestilling og hurtig levering

Af: Søren gotfredsen - 21/09/2017

Jeg har handlet flere gange hos HC farver og altid oplevet god vejledning fra personalet og hurtig levering af det bestilte. God hjemmeside hvor det er nemt at finde det du søger...

Se svar her:

Hej Søren

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak for din flotte anmeldelse den er vi bare super glade for :-) Det er skønt, at høre, at du har haft en god oplevelse :-) Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til dit næste projekt.

Luk anmeldelse igen

Hurtig levering

Af: Esben Jensen - 19/09/2017

Produktet som beskrevet, pris ok...

Se svar her:

Hej Esben

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

1000 tak for din flotte anmeldelse den er vi bare rigtigt glade for:-) Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til dit næste projekt.

Luk anmeldelse igen

En god oplevelse med en lille plet...

Af: Arne Berg - 19/09/2017

Havde bestilt 2 flasker Well done ovn- og grillens, og trods ihærdig indsats fra jeres side mht. indpakningen, var den ene flaske alligevel sprunget læk. Og det var først efter jeg havde fedtet rundt med to flasker, smurt ind i Well done, og med bare hænder, at jeg så på etikette...

Havde bestilt 2 flasker Well done ovn- og grillens, og trods ihærdig indsats fra jeres side mht. indpakningen, var den ene flaske alligevel sprunget læk. Og det var først efter jeg havde fedtet rundt med to flasker, smurt ind i Well done, og med bare hænder, at jeg så på etiketten, at man skal bruge handsker og åndedrætsværn for at undgå at komme i kontakt med rengøringsmidlet. Et A4-ark med den besked i toppen af kassen kunne måske være en tanke værd. Men alt i alt: Godt tilfreds med handlen!
Vis hele teksten Se svar her:

Hej Arne

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Tak fordi du tog dig tid til, at anmelde HCFarver.dk. Lad mig først og fremmest beklage, at pakken du har modtaget har været beskadiget, det er jeg simpelthen så ked af, at høre. Jeg sender dig en ny flaske Welldone og håber den når frem ubeskadiget frem. Endnu en gang beklager jeg rigtigt meget det besvær du har haft :-) Vi håber, at se dig igen på shoppen til et senere projekt så vi kan få den 5. stjerne :-)

Luk anmeldelse igen

ja.

Af: Top Serigrafi & reklame - 18/09/2017

God personlig engagement....

Se svar her:

Hej Top Serigrafi & reklame

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak fordi i handlede på HCFarver.dk og mange tak for de fine ord. Håber i har fået et rigtigt flot resultat med vores Demidekk maling. Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til jeres næste projekt.

Luk anmeldelse igen

fed smuk maling

Af: Bygmesteren - 15/09/2017

Hurtig betjening dejlige farver skøn maling dækker godt lidt dyrt ❤️👍...

Se svar her:

Hej Bygmesteren

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

1000 tak fordi du tog dig tid til, at anmelde vores webshop, det er vi bare super glade for :-) Det er dejligt, at høre, at du får et godt resultat :-)Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til dit næste projekt så vi kan gøre os fortjente til den 5. stjerne ;-)

Luk anmeldelse igen

alt gik perfekt

Af: nhh - 14/09/2017

Ikke noget at sætte en finger på :)...

Se svar her:

Hej nnh

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

1000 tak fordi du tog dig tid til, at anmelde vores webshop, det er vi bare glade for :-) Det er super dejligt, at høre, at alting gik som det skulle. Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til dit næste projekt.

Luk anmeldelse igen

Høj service og hurtig levering

Af: Charlotte Rasmussen - 05/09/2017

Bestilte to varer og da den ene viste sig ikke at være på lager, blev jeg ringet op og tilbudt en tilsvarende vare gratis. Ovenikøbet fik jeg fragten betalt :-) Varene var fremme hurtigt og til tiden. Charlotte Rasmussen...

Se svar her:

Hej Charlotte

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

Mange tak fordi du har taget dig tid til, at anmelde vores hjemmeside - og 1000 tak for de flotte ord - det var super dejligt, at vi kunne hjælpe dig og, at du fik en god oplevelse. Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til dit næse projekt.

Luk anmeldelse igen

Fantastisk service og rådgivning

Af: Morten Bau - 05/09/2017

Jeg skulle bruge custom spray til et guitar projekt og var i tvivl om filler, farve og top coat. Hvad passede sammen. I løbet at få minutter havde jeg er svar, så jeg vidste hvad jeg skulle bruge. Top...

Se svar her:

Hej Morten

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

1000 tak for din flotte anmeldelse, den er vi bare super glade for :-) Det er rigtigt dejligt, at høre, at vi kunne hjælpe dig godt igang med dit projekt. Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til dit næste projekt.

Luk anmeldelse igen

super med rådgivning og interesse i at hjælpe. TAK..

Af: Ketil Ertner - 31/08/2017

rigtig god hjælp til valg af autolak ifb. med at jeg selv ville male min veteranbil. Jeg handler bestemt snart igen.....

Se svar her:

Hej Ketil

Af: Rune HCFarver.dk/Kundeservice

1000 tak for din super flotte anmeldelse, den er vi bare super glade for - det er bare rigtigt dejligt, at du har haft en god oplevelse ve, at handle på vores hjemmeside :-) Vi håber dit resultat er blevet rigtigt godt. Vi håber, at "se" dig igen på shoppen til dit næste projekt.

Luk anmeldelse igen

Hvordan maler man møbler?

Begynd med at gøre underlaget rent. Fjern støv, snavs og fedtpletter fra underlaget med JOTUN HUSVASK. Det er vigtigt at fjerne sæberesterne, når du er færdig med rengøringen; brug derfor godt med vand til dette.

Hvis du skal male ubehandlet træ, så husk at slibe overfladen bagefter for at fjerne de træfibre, der har rejst sig under rengøringen. Fjern disse fibre og slibestøvet, når du er færdig, så du er sikker på, at underlaget er rent, fast og tørt. 

Læs hele guiden her
Room 1

Hvordan males allerede malede vinduer?

Begynd med at gøre underlaget rent. Fjern støv, snavs og fedtpletter fra underlaget med JOTUN HUSVASK. Det er vigtigt at fjerne sæberesterne, når du er færdig med rengøringen; brug derfor rent vand til dette.

Husk at mattere underlaget med sandpapir for at sikre god vedhæftning for den efterfølgende behandling - og husk at fjerne slibestøvet, når du er færdig. Evt. sømhuller og ujævnheder spartles med JOTUN SPARTEL TIL TRÆ. Slib underlaget for at fjerne overskydende spartel og fjern slibestøvet.

Sådan maler du vinduer

" Altid god service og hurtig levering "

Har brugt HC Farver on-line mange gange og har kun haft gode oplevelser. Hurtig respons på mail spørgsmål og varer leveret 1-2 dage efter. Har sågar været forbi og fået målt farven på en bildel og fået dåser med hjem i rigtig farve.

- Jan Larsen